bedrijfspand Doetinchem

Het huidige pand van de van Egmond Groep werd te klein voor de groei van hun bedrijfsactiviteiten. Daarom verhuizen zij naar een groter bedrijfspand. Dit pand is echter niet geheel geschikt. Daarom hebben wij in overleg met de opdrachtgevers een aantal ingrepen voorgesteld. Functioneel wordt er een atrium in het kantorendeel toegevoegd voor een prettige werkomgeving met meer licht in het gebouw. In de gebouwplint worden daglichtopeningen uitgespaard, er wordt een dubbele dockshelter toegevoegd, de 5500m² asfaltvloer wordt voorzien van vloerverwarming en het hele gebouw van LED verlichting. Esthetisch zijn na diverse studies, waaronder het plaatsen van een glazen voorzetgevel de volgende ingrepen voorgesteld: Er wordt een nieuwe, representatieve gevel langs de A18 opgetrokken, op het kantorenblok wordt een sierband met een kopverhoging geplaatst waarop de reclame een plek krijgt, de bestaande roostergevel wordt gesloopt om een vriendelijker uiterlijk te tonen en de kleurstelling wordt aangepast op de huisstijl van de van Egmond Groep. Een mooi voorbeeld van een gebouw geschikt te maken voor een nieuwe gebruiker door middel van gerichte ingrepen, op maat gemaakt.

v e r v a l l e n   v a r i a n t   m e t   g l a z e n   v o o r z e t g e v e l
Back to Top