woonhuis 's Heerenberg

Een opmerkelijke transformatie van een jaren ’70 bungalow. Door de verbouw, aanbouw en facelift voldoet het woonhuis functioneel en esthetisch weer helemaal aan de eisen van deze tijd. De buitenzijde is voorzien van het STO gevelsucsysteem. Hierdoor is de isolatiewaarde flink verhoogd en esthetisch is de aanblik een stuk frisser en strakker geworden. Naast dat de buitenkant flink is aangepakt, is er binnen ook veel gebeurd. Ruimtes zijn verschoven, van grootte veranderd en alle afwerkingen zijn nieuw. De grootste verbetering zit in het buitenterras naast het huis. Door deze van een panoramisch raamkader te voorzien in het verlengde van het woonkamerraam, geeft dit het huis een bredere aanblik, biedt het een fraai ingekaderd uitzicht en wordt het een verlengstuk van de woonkamer. Het tuinontwerp is gemaakt door Nico Wissing, Green m².

Back to Top